Vul een zoekterm in

Vacature - Apothekersassistenten

Ben je in het bezit van een diploma apothekersassistente?

Heb je interesse in een veelzijdige functie als apothekersassistent(e) en ben je ambitieus en heb je zin om mee te bouwen aan het succes van een grote, landelijke apotheekformule?
Dan zoeken we jou!

De vacature: Apothekersassistent(e)

Als Mediq Apothekersassistent(e) vind je het een uitdaging om klanten deskundig te helpen en adviseren en kun je goed samenwerken, zowel in het apotheekteam als met andere zorgverleners. Je hebt een diploma apothekersassistente en bent communicatief vaardig. Jouw farmacotherapeutische kennis en zelfstandige, nauwkeurige werkwijze komen je goed van pas in de Mediq Apotheek.

Mediq Apotheken:

Met ongeveer 300 vestigingen in Nederland die allemaal werken volgens de Mediq Apotheekformule onderscheidt onze formule zich door een herkenbare, hoogwaardige service aan de klant. Zo krijgt de klant meer tijd en persoonlijke aandacht, beperken we de wachttijden tot een minimum en hanteren we ruime openingstijden. We bieden een brede keuze aan zelfzorgproducten. Daarnaast kan de klant gebruikmaken van speciale therapiebegeleiding in overleg met de arts en van zorgconcepten voor chronische ziekten als diabetes.
Wat hebben we jou te bieden:

Wat hebben we jou te bieden:

Mediq hecht veel belang aan het investeren in de ontwikkeling van haar medewerkers. Met ons ontwikkelprogramma zetten we in op het verbeteren van de kwaliteit van onze medewerkers om zodoende de kwaliteit en resultaten van Mediq Apotheken te kunnen waarborgen. Het programma ontwikkelt apothekers en assistentes gericht en trapsgewijs, in lijn met de loopbaanpaden, op kennis, competenties, vakinhoud en vaardigheden. Wij zijn van mening dat we op deze manier de beste bijdrage leveren aan ons uiteindelijke doel:
de gezondheid van patiënten te verbeteren met de beste en meest efficiënte levering van 
farmaceutische zorg.

Interesse?

Klik op onderstaande link voor een actueel overzicht van onze vacatures en de mogelijkheid om bij ons te solliciteren.

http://mediq-apotheken.onlinevacatures.nl/nl/Vacature